Zo maak je van je doelstellingen in 2022 wél een succes

| 3 minuten leestijd

Ze smijten er mee naar je oren: stel je goede voornemens nu en hanteer het SMART principe.

Het loont wel de moeite om hier effectief de tijd voor te nemen. Ik doe het zelf en het is niet te geloven wat er uit voort komt.

Je moet wel weten HOE je het moet doen. Het is als een recept volgen: volg je het niet, dan loopt het vaak mis.

Dit is mijn succesvolle recept:

  • STAP 1: start vanuit je identiteit
  • STAP 2: droomfase
  • STAP 3: DOE-fase > hier gaat het vaak mis

Bekijk hier de volledige video waarin ik je stap voor stap door mijn recept begeleid:

Doelstellingen zijn niet meer dan een kompas. Er is zoveel chaos in het leven en dat kompas houd je op het juiste pad. Wanneer iets of iemand je op zijn pad trekt, kan jij makkelijker zeggen “nee, bedankt, dit is de richting die ik uit ga”.

TIP: formuleer je doelstellingen als je in een uitermate staat van WAUW bent. Na het sporten, na een badje, na een heerlijke reis. Zorg ervoor dat jij je uitermate goed voelt als je hier aan begint.

Tot slot: het leven is aan diegenen die het doen. Niet aan diegenen die het weten. Geef kleur en invulling aan je leven. Word een inspiratie voor jezelf en zo ook een inspiratie voor anderen.

Die capaciteiten heb je.

Daar ben ik van overtuigd.---Hulp nodig bij het formuleren van je doelstellingen?Ik help je graag. Boek een gratis kennismakingsgesprek in via https://calendly.com/stijnpieters/gratis-intake-sessie?month=2022-01---www.stijnpieters.beGelukkig leven kan je leren.