Spreker, coach en levensgenieter
Aangenaam - ik ben Stijn Pieters!

Life coach, ondernemer en razend enthousiast om het beste uit jou te halen!

Boek nu je gratis kennismakingsgesprek
"Je hebt maar 1 lichaam. Draag er zorg voor!"

"Je hebt maar 1 lichaam. Draag er zorg voor!" waren de wijze woorden van mijn moeder waar ik mee opgroeide. Ik kon er niet omheen: opgroeien met een kinesiste als moeder gaf me het belang van fysieke gezondheid en zelfzorg. Ze leerde me eigenaarschap te nemen over mijn eigen gezondheid. Je hoeft vaak niet afhankelijk te zijn van een therapeut als je weet hoe je zelf je eigen lichaam kon onderhouden.

Ik groeide op in een echt ondernemersnest. Zowel mijn vader als moeder zijn ondernemers waarbij groei en succes centraal staan.
"Je hebt nog veel te leren" zei mijn vader altijd. Dat is een van de wijze lessen die hij me bijbracht. Elke dag opnieuw hebben we nog zoveel te leren. Met die ingesteldheid en die beginners mind start ik elke dag. Problemen zijn er om van te leren. Ik leerde van jongs af aan al niet bij de pakken te blijven zitten, maar wel te blijven gaan en mijn lessen te leren. Met die ingesteldheid is het makkelijker om opportuniteiten te zien in plaats van problemen.

Ondernemerschap is me met de paplepel meegegeven. Die gezonde honger naar meer en beter en naar constante groei en innovatie hoort daar ook bij. Al redelijk vroeg in mijn ondernemerscarrière ontdekte ik dat die drijfveer van mijn ouders en menig andere ondernemers voor mij niet hetzelfde zou zijn. Ik streef niet naar het typische westerse ideaalbeeld van ondernemen: heel hard werken voor die dikke wagen, het grote huis en de bergen geld.

"Succes moet toch meer betekenen dan enkel geld en die dikke wagen?" bedacht ik me. En effectief: ik kwam in aanraking met coaches zoals Tony Robbins en verdiepte me in de yogafilosofie en Neurolinguïstisch Programmeren.

Vanuit mijn opleiding LO en mijn eerste werkervaring in het revalidatiecentrum van mijn ouders ben ik gepushed geweest om de fysieke en mentale grenzen op te zoeken. Van daaruit is OmniMove ontstaan. In de oprichting van OmniMove heb ik geleerd om fysiek welzijn te combineren met gezond en duurzaam ondernemerschap waarin altijd in beide facetten de mens centraal stond.

Vele yogalessen, rugscholingslessen, Crossfitlessen, fitnessbegeleidingen, boeken over yoga, mindset, neurolinguistisch programmeren, podcasts, opleidingen en seminars later heb ik veel bijgeleerd. De magie zit 'm echter in het DOEN. Vele mensen weten wel wat ze moeten doen, maar doen het niet. Aan levende lijven ontdekte ik dat ik met die verworven capaciteiten veel mensen op verschillende domeinen in hun leven kan verder helpen.

Op het einde van de rit heb ik maar 1 doel voor ogen: de kwaliteit van mensen hun leven verbeteren.

Mijn ondernemerspad is er eentje van vallen en opstaan geweest waarbij er heel wat valkuilen - mits goede begeleiding - hadden kunnen worden voorkomen. Net om die reden wil ik anderen begeleiden op hun weg naar "succes".

"In de oprichting van OmniMove heb ik geleerd om fysiek welzijn te combineren met gezond en duurzaam ondernemerschap waarin altijd in beide facetten de mens centraal stond."

- Stijn Pieters

Op deze manier kan ik jou verder helpen
1-op-1 begeleiding

Op basis van jouw achtergrond en noden bouwen we een op maat gemaakt traject uit

Guest speaker op jouw event

Topics: mentale welzijn, drukte, stress, goal setting, doorbreken van oude gewoontes, meditatie, gezonde voeding of fysiek meesterschap

Opleidingen
(in persoon of virtueel)

Topics: "Goal Setting Seminar", "Leef het leven van je dromen", “Fysieke en mentale fitheid”, “Healthy Food Challenge”, “Yoga Essentials”, “Zuurstof Winst”

Jouw gezondheid & geluk: mijn prioriteit

Jouw grootste rijkdom is jouw persoonlijke gezondheid, je gevoel van goesting en energie en je mentale helderheid.
Van daaruit vloeit al de rest vanzelf.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk zieltjes op deze aarde gezond, fit en gelukkig te maken.
Er huist potentieel en een brandend verlangen in ons allemaal.
We moeten het durven aanwakkeren en doelgericht te werk gaan om het uiterste uit onszelf te halen.
Hierbij is een goede sturing en begeleiding van essentieel belang.
De dag van vandaag is het makkelijker dan ooit om verloren te lopen in alle verwachtingen en verplichtingen van de wereld.
Het behouden van je focus, je goesting en je energie zijn de 3 hoofdzaken in mijn coachingstrajecten en opleidingen.

In deze domeinen van je leven kan ik je helpen

Verminder je fysieke klachten

Ervaar meer rust en helderheid in je hoofd

Ervaar minder drukte en stress

Verhoog je energielevel

Maak komaf met oude patronen en bouw aan een nieuw verhaal

Verbeter je intieme en sociale relaties

Leer verbindend communiceren

Word succesvol in wat je doet

Verhoog je efficiëntie en effectiviteit

Succesverhalen

Wat coachees zeggen

profile picture of Britt Friet
Britt Friet
“Ik kan eindelijk weer lachen en leven, daar ben ik Stijn heel dankbaar voor! Sinds mijn kindertijd worstel ik met bepaalde angsten die mij jarenlang beperkt hebben in mijn leven. Ik kon niet meer genieten. Dankzij ademhalings- en visualisatieoefeningen ben ik beter leren omgaan met mijn angsten.”
profile picture of Sofie Goossens
Sofie Goossens
“Ik heb een aantal jaren als HR verantwoordelijke samengewerkt met Stijn in het kader van welzijn op het werk. Stijn heeft het talent om mensen, ongeacht hun startpunt of achtergrond, constant uit te dagen om voor zichzelf na te denken over de volgende stap die ze kunnen nemen in de richting van een beter en gezonder leven. Hij helpt mensen hun intrinsieke motivatie voor een beter leven te vinden en hierdoor laat hij hen een potentieel in zichzelf te ontdekken dat ze vaak zelf niet voor mogelijk hadden gehouden.”
profile picture of Pascal Bleyen
Pascal Bleyen
“"Jij bent één van de mensen die me heeft me gemotiveerd om ervoor te gaan. Mijn twijfels in de ogen durven kijken, mijn gigantische vele "maar dit" en "maar dat" om te buigen in "ik doe het". Ik ben hierdoor meer bewust gaan leven. Ik kan je enkel dankbaar zijn hiervoor. Alleen had ik deze puzzel nooit kunnen leggen. De puzzelstukjes die ik, ondermeer van jou, heb gekregen, hebben ervoor gezorgd dat ik aan mijn traject ben begonnen en al zover ben kunnen geraken."”
Zo schrijf jij jouw eigen verhaal
Stap 1
Plan je kennismakingsgesprek in
In een eerste Zoom call bekijken we jouw verhaal: waar jij mee zit, waar jij progressie wil zien en welke aanpak best zal werken voor jou
Stap 2
Kies samen met Stijn de beste aanpak die werkt voor jou
Samen beslissen we hoe we jouw dromen best kunnen waarmaken.
Stap 3
Leef het leven van je dromen
Creëer stap voor stap het leven van je dromen Vanaf je eerste coaching zal je al ervaren dat jij vanaf nu meester bent van je eigen leven.
No human
is limited

Dat waar je op focust, bekom je

Boek nu je gratis kennismakingsgesprek